URBANBERRY DESIGN

architecture   shop   contact   about Yukiko



Masterplan Orpic





In the current campas, the Orpic refinery headquarters has scattered office buildings and
parking plots in a huge area. We researched and studied the environments of worldwide oil
refinery offices and campuses of world famous IT business headquarters.
How to upgrade the ground level access in a warm climate was the core question.

We proposed three concepts as a sketch design. Making dikes on the edge of the site and placing
parking underneath creates open area in the middle, or a covered linear pedestrian route
crosses through the area, connecting various gardens and roofed squares by a concentrate
parking area, or a boulevard with palm trees and outdoor facilities.



freelance work for VMX
Client : Orpic
Site : Sohar, Oman (2ha)
Programme : Landscape Design
Type : Study, 2016




home